Încep prin a spune că sunt tatăl a două fiice gemene, Maria și Anna, ele sunt motorul meu, oxigenul meu, și menționez asta pentru că sunt decisive în alegerea mea în această nouă etapă.

În ceea ce privește viața mea profesională, am lucrat mai mult de o decadă ca Director de Investiții în companii multinaționale în Franța, Anglia și SUA. Până când am decis, din motive personale, să devin stăpân pe propriul timp și să încetez să mă limitez la existență. Am trecut de la a refuza să-mi onorez viața la a o trăi cu bucurie, pentru că este evident că nu voi ieși în viață în viață.

De aceea, am devenit orator și coach internațional, ținând sute de conferințe în America Latină și Spania. Ultimele mele certificări au fost cu Echipa John Maxwell, care este echipa numărul 1 din lume în domeniul leadership-ului.

Anul trecut, m-am dedicat îngrijirii mamei mele. De asemenea, m-am întrebat ce vreau să fac în acest nou deceniu care începe, care va fi noul meu scop, ce moștenire vreau să las fiicelor mele? Vreau să aibă stabilitate financiară și să nu fie stresate de bani, care sunt cauza majorității celor 50.000 până la 80.000 de gânduri pe care le am zilnic.

De aceea căutam o idee care să aibă ADN-ul, unde dragostea, conexiunea și onorarea vieții să ofere oportunități similare oamenilor din întreaga planetă. Și am găsit-o, și chiar dacă nu a fost ideea mea, creatorii acestei idei au avut acele valori și au creat magnificul club de călătorii.

A face parte dintr-un club exclusivist de croaziere înseamnă a călători cu nave de lux, merg oriunde vreau, cu cine vreau și când vreau. În plus, există posibilitatea reală de a călători gratuit! În acest moment, călătoresc GRATUIT, și am luat-o și pe sora mea, care a călătorit gratuit; și pe mama mea, în vârstă de 91 de ani, care a călătorit gratuit. Anul acesta, fiicele mele o să facă același lucru, să pot să mă bucur de călătorii alături de ele este o binecuvântare, și am întreaga planetă la dispoziție pentru a alege destinații. Se adaugă la toate acestea plăcerea supremă de a cunoaște o mulțime de oameni din întreaga lume și de a participa la profiturile generate de această minunată lume a turismului cu croaziere, care nu încetează să crească.

Este incredibil de satisfăcător să știu că alegerea mea mă face să simt că creșterea mea și ajutorul acordat altor persoane mă plasează în viață într-o poziție de putere.